Padling på Ingarö

Anmäl dig som funktionär!

Vi söker funktionärer! Läs mer här

Vi söker fortfarande dig som vill hjälpa till, framför allt med att planera program. En del är redan gjort men vi behöver dig som vill vara med och ro det hela i land, har du även egna idéer du vill genomföra är du mer än välkommen. Det kan vara allt ifrån att beställa pysselmaterial, sammanställa bokningar eller att tillverka material till aktiviteterna. Små insatser är också värdefulla! Skriv till oss och berätta kort om dig själv, tveka heller inte att höra av dig om du funderar på något. Kanske finns det några på just er scoutkår som är de rätta? Använd formuläret nedan eller hör av er med ett mail till gbg2019@gbgscout.se! Genom att vi är många som hjälps åt kommer det inte att bli särskilt betungande!

Mat: Vill du vara med och ge bra service till alla lägerdeltagare? Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, mathantering och matplanering. Har du tidigare erfarenheter från större läger är det jättebra, annars lär vi oss tillsammans!

Plats:
För att utveckla området skulle vi behöva komma i kontakt med någon som är duktig på el. Är det du eller känner du någon?

Program:
Programmet börjar ta form och en del aktiviteter är så gott som färdigplanerade, men för att kunna genomföra aktiviteterna behöver lägerledningen få tag på engagerade personer som kan hjälpa till. Låter det roligt och intressant? Hör av dig så berättar vi mer!

Låter det intressant? Läs mer här

Har du en riktigt bra idé eller vill du lämna förslag på aktiviteter?