Information för scoutkårer

Uppdaterad 12/1

Lämna in anmälan av scoutkårer och funktionärer

Anmälan av scoutkårer och funktionärer är nu öppen. Du som deltagande scout måste anmäla dig via din scoutkår!

Läs vår guide om hur SCOUTKÅRER lämnar in SIN anmälan

Har du och din kår tänkt att åka men inte kommit så långt i planeringen så hade det varit bra om vi kunde få en hint om det. För att hjälpa oss får ni gärna skicka ett mail till gbg2019@gbgscout.se
GBG2019 är i första hand för scoutkårer från Göteborgs scoutdistrikt, men alla kårer kan anmäla intresse.

Här listar vi alla scoutkårer som anmält intresse om att delta på GBG2019

Villkor för anmälan

Här finns villkoren för anmälan.

Visa villkor för anmälan

Så fungerar programmet

Varje kår bildar ett antal patruller i varje ålderskategori. Till varje patrull (4-8 scouter) behöver det följa med minst en men gärna flera ledare.

Det kommer att finnas färdiga program för varje tema och ålderskategori, och de medföljande ledarna genomför detta.

Utöver programmet kommer det att finnas tid till egna aktiviteter och rekreation.

Vad ska vi som scoutkår göra nu?

I början av december skickade lägerledningen ut ett informationspaket till alla kårordförande som kan lämnas ut till medlemmar och avdelningar i början på januari. Kårerna samlar sedan in sina egna anmälningar för att i början av 2019 rapportera in dem i Scoutnet.

Har din scoutkår inte fått förhandsinformationen? Kontakta oss!